За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

Corallium Dunamar 4* от веригата хотели Lopesan е хотел предназначен само за възрастни (18+ г.) гости. Построен е през 1972 г., и изцяло реновиран през 2018 г. Състои се от две основни сгради, има 5 асансьора и 15 етажа. Намира се в Сан Бартоломе де Тирахана, на крайбрежната алея, на първа линия, на броени метри от Плая дел Инглес и на 15 минути пеша от търговския център Yumbo. Летището Гран Канария е на 29 км. Хотел Corallium Dunamar се намира на 2,5 мили от дюните Маспаломас и на 6 мили от фара Маспаломас.

В стаите

Гостите на хотела могат да се разположат в една от 273 климатизирани стаи, които разполагат с минибар, самостоятелни балкони, телефон, сателитна ТВ, сейф в стаята (срещу допълнително заплащане), ел. кана. Самостоятелните бани към стаите са с душове, халати и безплатни тоалетни принадлежности.

Почистване се осигурява ежедневно.

Руумсървиз (ограничено работно време).

На територията на хотела

Гостите могат да ползват един от 3-те открити басейна или се насладете на други удобства за отдих, които включват фитнес център. Този хотел разполага и с безплатен безжичен достъп до интернет.

 

Хранене

В този хотел се предлага настаняване с изхранване на закуска, на закуска и вечеря, закуска и вечеря с включени акл. напитки и на ол инклузив.

Насладете се на интернационалната кухня в The Food Garden, един от 2-те ресторанта на хотела, или останете и се възползвайте от рум сервиза (в рамките на ограничени часове). Отпуснете се с освежаваща напитка от бара край басейна или от един от 3-те бара / салона.

Закуската на шведска маса се предлага всеки ден от 7:00 до 10:30 ч. 

The Food Garden - основен ресторант на шведска маса и е специализиран в международната кухня и предлага закуска, обяд и вечеря.

Mediterraneum - Този ресторант край басейна предлага само вечеря (а-ла-карт). Отворен всеки ден.

La Sal - този бар се намира до басейна. Гостите могат да се насладят на вечеря на открито. Отворен всеки ден.

Coral - Този бар на покрива има изглед към океана и градината. Гостите могат да се насладят на вечеря на открито (ако времето позволява). Отворен всеки ден.

El Ancla - Този бар има изглед към океана. Отворен всеки ден.

Предлага се рум сервиз (в ограничени часове).

Плаж

Playa del Inglés 

Граничещ с плажовете на Сан Агустин на изток и Маспаломас на запад, 2,7-километровия Плая дел Инглес има претенциите, че е един от най-известните плажове в Европа. Благодарение на мекия климат на Гран Канария той е изключително популярен през цялата година и е една от най-оживенате туристически дестинации в цяла Испания. Този пълен с развлечения и слънчев плаж предлага всякакви развлекателни и спортни дейности, включително водни ски, ветроходство, уиндсърф, водни ски и много др.

По плажа има изобилие от обществени удобства и душове, както и павилиони за продажба на студени напитки, сладоледи и други освежителни напитки. Хората с двигателни трудности ще намерят различни точки за достъп, където рампи се спускат до пясъка.

След плаж може да се разходите по атрактивната пешеходна алея, Paseo Costa Canaria, която е облицована с буйна тропическа флора и луксозни вили. Разположена е в непосредствена близост до плажа, свързвайки Плая де лас Бурас на изток с началото на пясъчните дюни Маспаломас. В близост до дюните има нудистки район и секция, която е популярна сред гей общността близо до Bar 7.

За хранене или освежаваща напитка - Paseo Marítimo, 2-километрова алея, пълна с ресторанти, закусвални, заведения за бързо хранене, увеселителни аркади, ирландски пъбове, немски бирарии, интернет кафенета и магазини за сувенири. Това е чудесно място за пазаруване и е покрито с тенти, за да ви предпази от топлината.

Безплатни услуги

Предлаганите удобства включвт услуги за химическо чистене / пране, денонощна рецепция, където се говори на английски, испански и немски език и съхранение на багаж. 

Оценки и коментари